Online HR Adviseur met meer dan 20 Jaar Ervaring

HR de Baas

Ben jij op zoek naar Goud?

Hoi! Josy hier 😁

Ondernemers zijn niet voor niks ondernemer geworden. Juist omdat ze de drive voelen om zoveel mogelijk zelf op te pakken en een eigen richting te bepalen. Controle uit te oefenen op alle bedrijfsaspecten.

Ik ben daar zelf het schoolvoorbeeld van. Ik wil het liefst alles zelf doen. Zodat ik weet dat het goed gebeurt en het voldoet aan mijn wensen. Ik wil alles snappen en de best mogelijke manier vinden om mijn business succesvol te laten zijn.

Gelukkig heb ik in de jaren dat ik zelfstandig ben ook geleerd om bepaalde zaken uit te besteden.

Ieder zijn vak en soms bespaart het je gewoon enorm veel tijd als je expertise inhuurt. 

Toch blijf ik leergierig en super breed geïnteresseerd als het op ondernemen aankomt. Ik wil het liefst altijd wel weten hoe de dingen werken. 

Ik vind het ook belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Omdat ik mijn klanten graag het allerbeste wil bieden.


Passie voor mensen

Mijn passie voor mensen is altijd groot geweest. Als kind fascineerde ik me al over de gevoelens en emoties van iedereen om me heen. Geïnteresseerd in waarom iemand is zoals hij is. Doet wat hij doet. Bewondering voor iemand zijn sterke kanten. Maar ook enorme voelsprieten voor als ik iemand zie struggelen. 

Ik had de neiging om me terug te trekken en situaties te observeren. Op de voorgrond treden deed ik liever niet. 

Ook had ik er een handje van om de problemen van anderen op te willen lossen. Ergens voelde ik me verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen om me heen. Dit heeft op vroegere leeftijd niet altijd in mijn voordeel gewerkt. 

Maar voor het uitvoeren van mijn rol als HR Adviseur zijn die voelsprieten natuurlijk wel ideaal.


Passie voor het vak

Dat ik mijn passie nu inzet in combinatie met het ondernemerschap is geweldig. De beste keuze ooit geweest!

Sinds ik besloot om mijn dienstverlening alleen op kleine bedrijven te richten, voel ik echt dat dat is waar mijn hart ligt. Ondernemers hebben zoveel passie voor hun vak. Net zoals ik voor het HR vak.

Op het moment dat je elkaar versterkt door je krachten te bundelen in de bedrijfsvoering dan ontstaat er zo’n goeie vibe. Die energie is aanstekelijk. Uiteindelijk heeft dit ook een positieve uitwerking op je personeel. En de sfeer in de organisatie. Wat echt zorgt voor betere resultaten. 


Online Programma

Daarom het idee voor een online programma. Waarmee ik zoveel mogelijk kleine ondernemers help bij het inrichten van de personeelsadministratie.

En ze de juiste tools aanreik. Zodat zij zich sterker voelen in de veranderende rol als leidinggevende. Dit is gewoon een hele nieuwe wereld. Voor veel ondernemers is het lastig om hier in de praktijk mee te dealen.


Structuur

Een gestructureerde personeelsadministratie en een duidelijk HR beleid is een must voor een goede bedrijfsvoering. 

Voor het behalen van organisatiedoelstellingen en die vlag bovenop de gouden berg! Daarom is het belangrijk dat de personeelsprocessen zoveel mogelijk aansluiten op en verweven zijn met de andere bedrijfsprocessen.


Passende Oplossing voor elke Ondernemer

Mijn doel met HR de Baas is om altijd een win-win situatie te creëren. Voor mijn klanten, partners en voor mezelf. Daarom bied ik altijd een passende oplossing voor elke ondernemer, ongeacht je budget.


Allersnelste Resultaat

Wil jij het allersnelste resultaat behalen? En is er voldoende budget om vrij te maken en net iets meer te investeren in je personeel? Aarzel dan niet langer en sluit een HR de Baas abonnement af. 

Dan werken we 1 op 1 samen om zo snel mogelijk al die puzzelstukjes in elkaar te leggen.

Super tof en ontzettend resultaatgericht. Binnen een week is het al mogelijk om de basis voor jouw personeelsadministratie te digitaliseren. 

Vervolgens bepaal jij in welke mate je de personeelsadministratie aan mij uitbesteedt. En ondersteun ik jou bij alles waar je door het jaar heen op personeelsgebied tegenaan loopt. 

Hoe dan ook zul jij de personeelsadministratie gegarandeerd de Baas zijn!

HR administratie uitbesteden

Wie is Josy?

Inmiddels ben ik al ruim 22 jaar actief in de HR wereld, waarvan 10 jaar als zelfstandige.


Als HR-professional in loondienst leerde ik het vak bij grote organisaties als Simac, Philips, ASML en NXP.

Later als freelancer mocht ik verschillende projecten oppakken voor grote en kleinere bedrijven. Zoals Heezen, BAM, Ennatuurlijk, de Vogelbescherming en ParkeerService. Maar ook echt kleine bedrijven zoals ITzeker.


Ik merkte dat ik de kleine bedrijven vanuit mijn ervaring bij 'de grote jongens' heel goed kon helpen met het eenvoudig inrichten van HR-processen die óók werken in het MKB.


Die kennis heb ik nu omgezet naar programma's en diensten die professioneel HR-management bereikbaar maken voor kleinere bedrijven, zonder dat ze daarvoor enorme investeringen in tijd en geld hoeven te doen.

HR de Baas is een afspiegeling van Josy

Ze is altijd open, eerlijk, helder en transparant. Ze wil alleen het allerbeste voor de klant en zet net dat stapje extra wat me elke keer weer verrast. Ze heeft alles afgedekt en dat geeft rust en overzicht.


Ze denkt niet in hokjes en is heel toegankelijk voor iedereen. Dat maakt het enorm prettig om met haar samen te werken. De omgang met mensen en de manier van werken is haar allergrootste pluspunt. Ze is zichzelf, vrolijk en een echt mensen mens. Ze weet echt iets los te maken in je.

Ik zou Josy en het programma wat ze heeft ontwikkeld aanbevelen aan alle kleine, groeiende ondernemers die meer richting willen geven aan alles rondom het personeel. Dit op een professionele en gestructureerde manier willen oppakken en een goede basis willen neerzetten voor de toekomst

Wat moet ik regelen voor mijn personeel?
Rick Meelhuysen

Directeur ITzeker

Ik zou Josy aan ieder mkb-bedrijf aanbevelen

Josy weet waar ze over praat. Ze is volledig op de hoogte van belangrijke personeel gerelateerde kwesties.


Ze heeft mij m.b.t. opleidingen intern op weg geholpen. Concreet heeft ze ervoor gezorgd dat ik middels de opleiding/cursus meer inzicht heb gekregen in mijn eigen competenties. Deze heb ik verder weten te ontwikkeling en beter leren toepassen in de praktijk.


Ze legt zaken op een heldere en empathische manier uit en licht haar punten toe wat maakt dat het heel duidelijk is.


Ik zou Josy aan ieder mkb-bedrijf aanbevelen die behoefte heeft aan een deskundig persoon op HR-vlak

Michael Meelhuysen

Sr. Accountmanager ITzeker

Mijn Missie!

Speciaal Voor Kleine Bedrijven

Het HR de Baas programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een klein bedrijf. In de meeste gevallen ontbreekt bij hen de kennis en expertise om de personeelsadministratie in te richten en te onderhouden.

Ook het budget laat het vaak niet toe om een dure HR Professional in dienst te nemen. Waardoor duidelijke HR processen eigenlijk ontbreken.

Gelukkig is dat ook niet nodig.

HR de Baas biedt elke ondernemer de kans om zelf een personeelsadministratie in te richten of HR beleid op te stellen zonder dat je een HR professional in dienst hoeft te nemen.

Ik reik jou de juiste tools, tips en handvatten aan om een goede basis te creëren voor jou en je medewerkers. 

Al je HR zaken professioneel op orde, net als de grote bedrijven. HR de Baas maakt professioneel HR beleid haalbaar en betaalbaar, ook voor kleine mkb bedrijven.

 

Goud

Ik beloof je niet alleen gouden bergen. Je krijgt alle gouden onderdelen 1 voor 1 aangereikt. Je legt zelf het gouden pad. Je beklimt de gouden berg en plant de vlag met jouw bedrijfslogo boven aan de top!

Je krijgt goud in handen. Goud wat niet voor iedereen is weggelegd. Veel dienstverleners beloven gouden bergen, maar niemand reikt je alles aan om het gouden pad er naartoe zo eenvoudig en snel mogelijk te bewandelen.

Het internet overspoelt je met informatie. Maar hoe werkt dat dan precies in real life? Voor jouw bedrijf en voor je medewerkers?

Dat is nou precies wat we samen oppakken. We vertalen de theorie direct naar de praktijk. Wetgeving, verplichtingen, instructies, tips en trucs pas je gelijk toe in jouw bedrijf.

Waardoor je binnen no-time concrete resultaten behaalt, met een voelbaar positieve uitwerking op je bedrijf. Op jou als leidinggevende en op je medewerkers.  


Lage Kosten

Om de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden, bedacht ik een online programma. Waarin ik je stap voor stap meeneem in het hele proces.

Je kijkt over mijn schouder mee en maakt gebruik van alle instructiefilmpjes, stappenplannen, checklists, voorbeelddocumenten en communicatie die voor je klaar staan in de ledenomgeving.

In combinatie met de juiste tools en partijen om mee (samen) te werken.

Voel jij je na het afronden van het programma ook op HR gebied echt een Baas!

Toch behoefte aan meer ondersteuning of ontbreekt simpelweg de tijd om het zelf op te pakken? Dan is er altijd de mogelijk voor een 1 op 1 samenwerking. 

Achter de schermen verricht ik zoveel mogelijk werk en jij levert alleen de hoognodige input aan. 

Klik in het menu op 'HR Administratie uitbesteden' voor meer informatie. 


Sluit je aan bij alle andere ondernemers die ook kiezen voor HR de Baas! Je hoeft nooit meer verder te zoeken. Alles is op 1 plek te vinden. 

Mocht je toch iets missen? Geef het aan en ik duik in mijn archieven of schakel een van mijn partners in om jou verder op weg te helpen.


Geen HR Kennis Nodig

En even voor de duidelijkheid! Je hoeft dus niet over HR kennis te beschikken. Verwacht ook niet dat je moet blokken om alles te leren over het HR vak. Dat is niet te doen en moet je ook niet willen. Daarom behandelen we alleen de echte essentiële zaken.

Jij wilt bezig zijn met dat waar je passie ligt. Je klanten of cliënten tevreden houden. De business laten draaien. En het liefst zo weinig mogelijk tijd besteden aan ondersteunende processen. 

Maar omdat je niet weet waar je aan moet voldoen en verdwaalt op internet, ben je juist veel te veel tijd kwijt met uitzoeken hoe en wat. 

Op het einde van de dag ben je gaar en voor je gevoel nog geen steek verder. Je hoofd wordt steeds voller en voller en je rommelt eigenlijk maar wat aan.

Elke dag dat je langer wacht, creëer je meer onrust voor jezelf. In je eigen hoofd, maar ook op de werkvloer. Dit wil je niet. De brandjes die jij moet blussen, stapelen zich op. Bij alle personeel gerelateerde zaken, hoop je maar dat je de juiste strategie kiest. 

Stiekem weet je ook wel dat je als werkgever nog niet volledig voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Dit achtervolgt je dagelijks en je weet dat het tijd is om actie te ondernemen. 

Mijn Missie!

Speciaal Voor Kleine Bedrijven

Het HR de Baas programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een klein bedrijf. In de meeste gevallen ontbreekt bij hen de kennis en expertise om de personeelsadministratie in te richten en te onderhouden.

Ook het budget laat het vaak niet toe om een dure HR Professional in dienst te nemen. Waardoor duidelijke HR processen eigenlijk ontbreken.

Gelukkig is dat ook niet nodig.

HR de Baas biedt elke ondernemer de kans om zelf een personeelsadministratie in te richten of HR beleid op te stellen zonder dat je een HR professional in dienst hoeft te nemen.

Ik reik jou de juiste tools, tips en handvatten aan om een goede basis te creëren voor jou en je medewerkers. 

Al je HR zaken professioneel op orde, net als de grote bedrijven. HR de Baas maakt professioneel HR beleid haalbaar en betaalbaar, ook voor kleine mkb bedrijven.

 

Goud

Ik beloof je niet alleen gouden bergen. Je krijgt alle gouden onderdelen 1 voor 1 aangereikt. Je legt zelf het gouden pad. Je beklimt de gouden berg en plant de vlag met jouw bedrijfslogo boven aan de top!

Je krijgt goud in handen. Goud wat niet voor iedereen is weggelegd. Veel dienstverleners beloven gouden bergen, maar niemand reikt je alles aan om het gouden pad er naartoe zo eenvoudig en snel mogelijk te bewandelen.

Het internet overspoelt je met informatie. Maar hoe werkt dat dan precies in real life? Voor jouw bedrijf en voor je medewerkers?

Dat is nou precies wat we samen oppakken. We vertalen de theorie direct naar de praktijk. Wetgeving, verplichtingen, instructies, tips en trucs pas je gelijk toe in jouw bedrijf.

Waardoor je binnen no-time concrete resultaten behaalt, met een voelbaar positieve uitwerking op je bedrijf. Op jou als leidinggevende en op je medewerkers.  


Lage Kosten

Om de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden, bedacht ik een online programma. Waarin ik je stap voor stap meeneem in het hele proces.

Je kijkt over mijn schouder mee en maakt gebruik van alle instructiefilmpjes, stappenplannen, checklists, voorbeelddocumenten en communicatie die voor je klaar staan in de ledenomgeving.

In combinatie met de juiste tools en partijen om mee (samen) te werken.

Voel jij je na het afronden van het programma ook op HR gebied echt een Baas!

Toch behoefte aan meer ondersteuning of ontbreekt simpelweg de tijd om het zelf op te pakken? Dan is er altijd de mogelijk voor een 1 op 1 samenwerking. 

Achter de schermen verricht ik zoveel mogelijk werk en jij levert alleen de hoognodige input aan. 

Klik in het menu op 'HR Administratie uitbesteden' voor meer informatie. 


Sluit je aan bij alle andere ondernemers die ook kiezen voor HR de Baas! Je hoeft nooit meer verder te zoeken. Alles is op 1 plek te vinden. 

Mocht je toch iets missen? Geef het aan en ik duik in mijn archieven of schakel een van mijn partners in om jou verder op weg te helpen.


Geen HR Kennis Nodig

En even voor de duidelijkheid! Je hoeft dus niet over HR kennis te beschikken. Verwacht ook niet dat je moet blokken om alles te leren over het HR vak. Dat is niet te doen en moet je ook niet willen. Daarom behandelen we alleen de echte essentiële zaken.

Jij wilt bezig zijn met dat waar je passie ligt. Je klanten of cliënten tevreden houden. De business laten draaien. En het liefst zo weinig mogelijk tijd besteden aan ondersteunende processen. 

Maar omdat je niet weet waar je aan moet voldoen en verdwaalt op internet, ben je juist veel te veel tijd kwijt met uitzoeken hoe en wat. 

Op het einde van de dag ben je gaar en voor je gevoel nog geen steek verder. Je hoofd wordt steeds voller en voller en je rommelt eigenlijk maar wat aan.

Elke dag dat je langer wacht, creëer je meer onrust voor jezelf. In je eigen hoofd, maar ook op de werkvloer. Dit wil je niet. De brandjes die jij moet blussen, stapelen zich op. Bij alle personeel gerelateerde zaken, hoop je maar dat je de juiste strategie kiest. 

Stiekem weet je ook wel dat je als werkgever nog niet volledig voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Dit achtervolgt je dagelijks en je weet dat het tijd is om actie te ondernemen. 

Hoe zou het voor jou voelen om:

1

Toegang te hebben tot een goudmijn?

Een goudmijn die het voor jou mogelijk maakt alles eenvoudig te regelen voor je personeel. Precies weet welke stappen je moet zetten om de gewenste resultaten zo snel mogelijk te behalen. 

Je hoeft zelf alleen maar de puzzelstukjes te leggen en het gouden pad te bewandelen om als een baas bovenop die gouden berg te staan!

1

Op elke personeelsvraag makkelijk een antwoord te kunnen vinden?

24/7 antwoord op dringende vragen of lastige situaties die zich voordoen

1

Zoveel mogelijk tijd en Frustratie te besparen?

Omdat je toegang hebt tot alle benodigde informatie, stappenplannen, checklists, kant- en klare templates en heldere instructies in begrijpelijke taal. Overzichtelijk en compleet in 1 omgeving.

1

Gezonde en tevreden medewerkers te hebben die net dat stapje extra voor je zetten?

Met je meedenken en zich volledig inzetten voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Jou werk uit handen nemen door ze meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap te geven. Op HR gebied kun je ze ook heel veel zelf laten doen. Laat je verbluffen door je eigen medewerkers, haal alles eruit wat erin zit.

1

Rust in je hoofd te creëren? En met een minimale inspanning maximaal resultaat te behalen?

Door het aanbrengen van structuur en overzicht. Gebruik te maken van alle blueprints die ik in al die jaren heb opgesteld. Zodat je er ook verzekerd van bent dat het het gewenste resultaat oplevert. Vul alles aan met je eigen gegevens en een kind kan de was doen.

1

HR eindelijk de Baas te zijn

Ook zonder voorkennis van HR. Zo eenvoudig dat elke ondernemer dit programma succesvol kan doorlopen. De ene ondernemer doet alles helemaal zelf en de andere ondernemer kiest er voor om wat meer taken uit te besteden. Uiteindelijk kunnen zij dezelfde resultaten behalen.

Het is mogelijk! Voor elke ondernemer een passende oplossing. Inschrijven op mijn mailinglijst is een mooi vertrekpunt

Wil jij graag wekelijks HR tips en inspiratie ontvangen?

Zin in een gezonde portie gouden nuggets, praktische workhacks, inspirerende verhalen en onhandige bloopers van mij? Schrijf je dan snel in via onderstaande button.


Ik heb namelijk elke week een heerlijke verse mail voor jou op het menu staan. Om van te smullen 😜

50%
Schrijf me in
Voor HR tips en inspiratie
Schrijf me in
Your information is safe with us

Wil jij graag wekelijks HR tips en inspiratie ontvangen?

Zin in een gezonde portie gouden nuggets, praktische workhacks, inspirerende verhalen en onhandige bloopers van mij? Schrijf je dan snel in via onderstaande button.

Ik heb namelijk elke week een heerlijke verse mail voor jou op het menu staan. Om van te smullen 😜

50%
Schrijf me in
Voor HR tips en inspiratie
Schrijf me in
Your information is safe with us

De 8 grootste voordelen van een online programma:


  • Hele dagen in je agenda blokken voor een training is niet nodig
  • Jij bepaalt wat prioriteit heeft en hoe je je tijd indeelt
  • Geen lange reistijden of in de file staan voor en na de training
  • Vanaf elke locatie te volgen, ook zonder internet
  • Geen verplicht huiswerk of deadlines voor het inleveren van opdrachten
  • 24 uur per dag je vragen stellen
  • Je behoudt toegang tot alles modules ook na afronding
  • Ervaringen uitwisselen en successen delen met andere ondernemers