Direct inzicht in de 8 belangrijkste

HR thema's voor kleine bedrijven

   • Ontdek waar je allemaal aan moet denken als je medewerkers in dienst hebt
   • Wat prioriteit heeft en of jij al voldoet aan je belangrijkste verplichtingen
   • Hoe je de basis voor je personeel netjes regelt met een minimale inspanning en zonder HR kennis!

  Vul via onderstaande button je gegevens in en ontvang de link naar het gratis e-boek gelijk via de mail. Als kado ontvang je ook regelmatig HR tips en inspiratie in je inbox

50%
Gratis e-boek download
Kies voor die upgrade en verpletter je concullega's!
Gratis Download
Welke verplichtingen heb ik als werkgever?
Waar moet ik als werkgever aan voldoen?

Ik schrok er van! Dit wist ik echt niet dat ik dat allemaal moest regelen. Er komt stiekem veel bij kijken als je werkgever bent

Rick - Directeur

Waar moet ik als werkgever aan voldoen?

Ik schrok er van! Dit wist ik echt niet dat ik dat allemaal moest regelen. Er komt stiekem veel bij kijken als je werkgever bent

Rick - Directeur

Voorkom Hoge Boetes

Ontdek in een paar minuten:

 • Welke risico's jij loopt als je niet voldoet aan je verplichtingen als werkgever
 • Hoe het HR de Baas Programma zichzelf terugverdient. Door onnodige kosten voor je personeel te voorkomen
 • Hoe jij rust in je hoofd krijgt omdat je weet welke risico je kunt beperken of voorkomen


Je hoeft alleen maar op de ‘gratis download’ button te klikken en je voornaam en emailadres in te vullen Je ontvangt de link naar het gratis e-boek dan direct in je inbox. 

Als kado ontvang je ook regelmatig HR tips en inspiratie via de mail. 

50%
E-boek download
Je gegevens zijn veilig bij mij!
Gratis Download
Welke boetes kan ik krijgen als werkgever?
Welk risico op boetes heb ik als werkgever?

En hier schrok ik helemaal van! Ongelooflijk waar je allemaal boetes voor kunt krijgen. En hoe hoog deze boetes zijn. En dat ze zelfs zonder waarschuwing direct opgelegd kunnen worden. Waarom is dit niet algemeen bekend bij elke werkgever? 

Ik ben blij dat ik nu in ieder geval het risico op nog meer kosten voor mijn personeel zoveel mogelijk weet te beperken

Rick - Directeur

Welk risico op boetes heb ik als werkgever?

En hier schrok ik helemaal van! Ongelooflijk waar je allemaal boetes voor kunt krijgen. En hoe hoog deze boetes zijn. En dat ze zelfs zonder waarschuwing direct opgelegd kunnen worden. Waarom is dit niet algemeen bekend bij elke werkgever? 

Ik ben blij dat ik nu in ieder geval het risico op nog meer kosten voor mijn personeel zoveel mogelijk weet te beperken

Rick - Directeur

Als kadootje voor het downloaden van een van de gratis e-boeks ontvang je ook regelmatig inspiratie, sappige nieuwtjes, intellectigente wijsheden en andere gouden nuggets in je mailbox :-) 

Je kunt je hier uiteraard op elk moment weer voor uitschrijven!

1

HR Adviseur

20

Jaar ervaring

100%

Verzekerd Resultaat

Je bent nu al een stap verder dan je gisteren was!


Hoi, Josy hier :-)

Wat goed dat je op deze pagina beland bent!

Het beste vertrekpunt voor jouw zoektocht naar Goud.

Bekijk waar jij staat met je bedrijf en je medewerkers. En kom te weten of jij al goed op weg bent om HR de Baas te worden. 

Het maakt niet uit in welke situatie jij je bevindt. En of je al wel of helemaal niet thuis bent op het gebied van de personeelsadministratie en alle processen daar omheen. 

Voor elke ondernemer is er een passend aanbod wat aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Kom je er na het lezen van het e-boek of tips toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over iets? Laat dan even een berichtje achter via de contactpagina (Gele button met de smiley :-)) bovenin het menu.

Dan beantwoord ik persoonlijk al je vragen. Samen vinden we ongetwijfeld een passende oplossing voor jou!

 • Je bent nu al een stap verder dan je gisteren was
 • Je ontkomt er niet aan je bedrijf verder te professionaliseren ook op personeelsgebied
 • Zoek niet verder naar andere mogelijkheden. Je gaat geen betere, eenvoudigere, snellere of goedkopere opties vinden. Geloof me. Ik heb 20 jaar voorsprong op jou
 • Dit is de kortste route naar direct resultaat. Jouw weg naar Goud ligt voor je voeten

Twijfel niet langer. Ben je uiteindelijk echt niet tevreden? Dan krijg jij je geld gewoon teruggestort op je bankrekening! Daar doe ik niet moeilijk over.

Ik wil alleen tevreden, trotse en enthousiaste klanten blij maken. Ben je dat niet? Dan hoor ik het graag. Daar leer ik dan weer van. En daardoor kan ik mijn programma verbeteren. 

Ik heb juist van mijn fouten het meeste geleerd. Daarom waardeer ik het als iemand me feedback geeft. Opbouwende kritiek is zo waardevol. Op die manier laat je elkaar groeien. 

Dat is waar het HR vak ook echt om draait. Elkaar versterken. Krachten bundelen. Het beste in elkaar naar boven halen. Als team samen de beste resultaten behalen. Ieder op zijn eigen manier in zijn kracht zetten. 

Daarom help ik je liever tijdens het programma om ervoor te zorgen dat je wel de gewenste resultaten bereikt. Ik ben er altijd om naar je te luisteren en te helpen.

Ook kun je altijd met andere ondernemers sparren en je vragen stellen in de online ledenomgeving. Op die manier wordt je 24 uur per dag bijgestaan door gelijkgestemden.

Ondernemers die misschien met dezelfde vragen zitten of tegen dezelfde dingen aanlopen. Of net al een stapje verder zijn waardoor ze jouw vraag kunnen beantwoorden. Omdat ze daar net vanuit de praktijk mee bezig zijn geweest. 

Op elke vraag krijg jij gewoon een antwoord. Dat beloof ik!


Ik besef ook maar al te goed waar jij als ondernemer staat. Dat de meesten van jullie gewoon nog helemaal blanco zijn wat betreft HR. En alles wat daarbij komt kijken.

Maar ook wat voor een geweldig mooie ontwikkeling je kunt realiseren als je daar echt op de juiste manier de aandacht en tijd in steekt. Dit levert je zoveel op.

Jouw medewerkers kunnen nog veel meer een positieve bijdrage leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het onbezorgd groeien. Je zult er versteld van staan! 

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers met een klein bedrijf te helpen met het eenvoudig inrichten en onderhouden van de personeelsadministratie en alle processen die daarbij komen kijken.


De HR de Baas methode is daar ontzettend goed geschikt voor! 

Online HR Professional

Genoeg gelezen en wil je gelijk aan de slag?

Super tof! Je gaat er geen spijt van krijgen.


Als je nu start kun je profiteren van mooie kortingen. Dus je bent echt op het juiste moment op de juiste plek!


Je kunt nu zelfs toegang krijgen tot het gehele HR de Baas Programma voor een eenmalig bedrag van € 1497,- Je krijgt dan toegang tot alledrie de programma's.

Maar let op: dit bedrag kan elk moment verhoogd worden.


As we speak ben ik bezig met het vormgeven van alle modules in de online leeromgeving. Zodra er nieuwe modules beschikbaar komen, zal de prijs omhoog gaan.

Wil je het aankomende jaar echt gaan knallen? Ga dan all-in. Dan weet je zeker dat je optimale resultaten behaalt.

Inclusief implementatie van de meest geschikte HR software voor kleine bedrijven. Dit laatste is al mogelijk vanaf €497,-. Met het instappakket kun jij binnen een week al je personeelsadministratie veilig online hebben staan. 


Wat zul jij je aan het einde van het jaar een Baas voelen!! Dat ben je nu natuurlijk al, maar dan ook nog op HR gebied ;-)

En waarschijnlijk ga je het HR vak nog leuk vinden ook. Wauw!


HR administratie opzetten en bijhouden
arrow_drop_up arrow_drop_down