1

HR de Baas

Ben jij op zoek
naar Goud?Mijn Missie! 

Speciaal Voor Kleine Bedrijven

Het HR de Baas programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een klein bedrijf. Zij hebben vaak niet de kennis om de personeelsadministratie in te richten of te onderhouden. Ook het budget laat het vaak niet toe om een onwijs dure HR adviseur in te huren. Gelukkig is dat ook niet nodig. Ik wil elke ondernemer de kans bieden om zelf een personeelsadministratie in te richten. De juiste tools, tips en handvatten te geven zodat je een goede basis kunt creeren voor je medewerkers. Zodat jij kunt survivallen in de wereld van HR!

 

Goud

Ik beloof je niet alleen gouden bergen. Je krijgt alle gouden puzzelstukjes 1 voor 1 aangereikt. Je legt zelf het gouden pad. Je beklimt de gouden berg. Je plant je vlag met het logo van je onderneming boven op de gouden berg en je voelt je een baas. De Baas! HR de Baas!

Je krijgt goud in handen. Goud wat niet voor iedereen is weggelegd. Veel dienstverleners beloven gouden bergen, maar niemand reikt je alle puzzelstukjes aan om het gouden pad er naartoe zo eenvoudig en snel mogelijk te bewandelen. Je wordt op het world wide web overspoeld met informatie, maar hoe werkt dat dan precies in real life, voor jouw bedrijf, voor jouw medewerkers? Dat is nou precies wat we samen gaan doen. We gaan de theorie vertalen naar de praktijk. Wetgeving, verplichtingen, instructies, tips en trucs direct toepassen. Concrete resultaten behalen. Die gelijk een positieve invloed hebben op je bedrijf. Op jou als leidinggevende en op je medewerkers.  


Lage Kosten

Om de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden, heb ik een online programma bedacht. Waarin ik je stap voor stap meeneem in het hele proces. Je kijkt over mijn schouder mee en maakt gebruik van alle instructiefilmpjes, stappenplannen, checklisten, voorbeelddocumenten en communicatie die voor je klaar staan in de ledenomgeving. Daarbij geef ik je ook de juiste tools en partijen om mee (samen) te werken. Zodat jij je na het afronden van het programma ook op HR gebied echt een Baas voelt!

Mocht je toch behoefte hebben aan meer ondersteuning of simpelweg de tijd niet hebben om zelf aan de slag te gaan. Dan is er altijd de mogelijk om een 1 op 1 samenwerking aan te gaan. Achter de schermen kan ik zoveel mogelijk werk verrichten en waar nodig lever jij input aan.


Warm Bad

Als je eenmaal onderdeel bent van de HR de Baas community dan gaat dat als een warm bad voelen. Sluit je aan bij alle ondernemers die ook kiezen voor Goud! Je hoeft nooit meer verder te zoeken. Alles is op 1 plek te vinden. Mocht je toch iets missen, geef het aan en ik duik in mijn archieven en die van mijn partners zodat ik jou verder op weg kan helpen. 


Geen HR Kennis Nodig

Ennuh even voor de duidelijkheid! Je hoeft dus geen HR kennis te hebben of te gaan blokken om alles te weten te komen over het HR vak. Dat is niet te doen en moet je ook niet willen.

Jij wilt bezig zijn met dat waar je passie ligt. Je klanten tevreden houden. De business laten draaien. En het liefst zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn met ondersteunende processen.

Maar omdat je niet weet waar je aan moet voldoen. De weg kwijt raakt in die informatie explosie op internet. Ben je juist veel te veel tijd kwijt met uitzoeken hoe en wat.

Op het einde van de dag ben je gaar en nog geen steek verder gekomen. Je hoofd wordt steeds voller en voller en je doet eigenlijk maar wat.

Elke dag dat je langer wacht, ga je meer onrust voor jezelf creëren. In je hoofd maar ook op de werkvloer. Dit wil je niet. Je bent brandjes aan het blussen en bij alles wat je doet voor je medewerkers, hoop je maar dat het de juiste keuze was.

Je hebt ook geen idee of je als werkgever wel voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Dit achtervolgt je dagelijks en je weet dat je actie moet ondernemen. 

Hoi! Josy hier 😁

Ondernemers zijn niet voor niks ondernemer geworden. Juist omdat ze de drive voelen om zoveel mogelijk zelf te doen en richting te bepalen. Controle uit te oefenen op alle bedrijfsaspecten. Ik ben daar zelf het schoolvoorbeeld van. Ik wil het liefst alles zelf doen. Zodat ik weet dat het goed gebeurt en het voldoet aan mijn wensen. Ik wil alles snappen en de best mogelijke manier vinden om mijn business succesvol te laten zijn.


20 jaar HR

Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar actief in het HR wereldje. Waarvan 8 jaar werkzaam als ZZP-er onder de naam AdPro-HR. In al die jaren heb ik veel mooie projecten mogen uitvoeren. Voor prachtige organisaties in verschillende branches. Van grote multinationals tot aan kleine bedrijven met maar 3 medewerkers.

Bedrijven die zoveel mogelijk winst willen maken. Tot aan bedrijven zonder winstoogmerk (Goede Doelen Stichting). Bedrijven met een HR Shared Service Center. En bedrijven die alleen werken met een accountant. Voor het opstellen van de arbeidsovereenkomsten en verwerken van de salarissen (that’s it).


Klein maar fijn

Hoe kleiner de bedrijven hoe meer ik me verbonden voelde bij de organisatie. Bij de mensen. De leidinggevende. De medewerkers. Je leert de mensen sneller kennen. Het vertrouwen in de samenwerking groeit mega hard. Het lijntje met de directeur is kort. De toegevoegde waarde die ik kan leveren is daardoor ontzettend groot. Hoe sneller ik ook positieve resultaten weet te behalen.


Passie voor mensen

Mijn passie voor mensen is altijd groot geweest. Als kind was ik altijd al bezig met de gevoelens en emoties van iedereen om me heen. Geïnteresseerd in waarom iemand is zoals hij is. Doet wat hij doet. Bewondering voor iemand zijn sterke kanten. Maar ook enorme voelsprieten voor als ik iemand zie strugglen. 


Een beetje bleu

Vruuger als kind en tiener was ik best wel een beetje bleu en teruggetrokken. Wat stiller en in mezelf gekeerd. Omdat ik altijd mijn omgeving observeerde. Gelukkig bleek ik een aangeboren talent en passie te hebben voor voetbal. Waardoor ik langzaam uit mijn schulp kroop en steeds meer op de Voorgrond durfde te treden. Of ik het nu wilde of niet. Vooral heel erg fijn om ergens heel goed in te zijn en daar waardering voor te krijgen.


Voelsprieten

Ik vergeleek mezelf altijd met anderen. Zo ver als ik terug kan denken, voelde ik me al verantwoordelijk voor de hele wereld om me heen. Super gevoelig voor onrecht en mensen die zich niet fijn voelen. Uiteindelijk heb ik die voelsprieten op een positieve manier ontwikkelt. En daar mijn werk van gemaakt.

Daarnaast ben ik een enorme perfectionist. Nieuwsgierig en leergierig. Ik wil het liefst alles zelf kunnen. In ieder geval begrijpen hoe en waarom. En wat de beste werkwijze is. 


Passie voor het vak

Dat ik mijn passie nu inzet in combinatie met het ondernemerschap is geweldig. De beste keuze ooit geweest!

Sinds ik besloot om mijn dienstverlening alleen op kleine bedrijven te richten, voel ik echt dat dat is waar mijn hart ligt. Ondernemers hebben zoveel passie voor hun vak. Net zoals ik voor het HR vak.

Op het moment dat je elkaar versterkt door je krachten te bundelen in de bedrijfsvoering. Dan ontstaat er zo’n goeie vibe. Die energie is aanstekelijk. Uiteindelijk heeft dit ook een positieve uitwerking op je personeel. En de sfeer in de organisatie. Wat echt zorgt voor betere resultaten. 


Online Programma

Daarom heb ik een online programma ontwikkeld. Waarmee ik zoveel mogelijk kleine ondernemers kan helpen bij het inrichten van de personeelsadministratie. Maar ze ook handvatten geven. Zodat zij zich sterker voelen in de veranderende rol als leidinggevende. Dit is gewoon een hele nieuwe wereld. Voor veel ondernemers is het lastig om hier in de praktijk mee te dealen


Een gestructureerde personeelsadministratie is een must voor een goede bedrijfsvoering. Voor het behalen van organisatiedoelstellingen en die vlag bovenop de gouden berg! Daarom is het belangrijk dat de personeelsprocessen zoveel mogelijk aansluiten op en verweven zijn met de andere bedrijfsprocessen.


In 3 programma´s werken we er stap voor stap naartoe om al die puzzelstukjes op de juiste manier met elkaar te verbinden, Doorloop je het hele programma? Dan werken we ook 1 op 1 met elkaar samen. Super leuk en ontzettend resultaatgericht. Binnen een week is het al mogelijk om de basis van jouw personeelsadministratie te digitaliseren. 


Wil jij die goudmijn echt volledig bezitten? Dan is het mogelijk om je te abonneren op het HR de Baas Kennisportaal.


 • 24/7 HR advies en ondersteuning
 • Snel een correct antwoord op al jouw HR vragen
 • Altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen
 • Voorbeelddocumenten en modellen
 • Checklists
 • Infographics
 • Video's
 • FAQ's
 • Praktijkvoorbeelden


Het portaal gaat vanaf 1 oktober 2021 live.  Een geweldige kans om de regie over je personeelszaken zelf in handen te nemen. Wil je je alvast aanmelden? Lees dan snel verder op deze pagina.

Wat Anderen Zeggen

Lead Auditeur Qarebase Kwaliteitsmanagementsysteem

Goede Basis - HR Processen in Kaart - Professionele Aanpak

Josy is door een gezamelijke klant ingehuurd om deel te nemen aan een project voor het behalen van de NEN en ISO certificering voor kwaliteitsmanagement. 

Ze heeft een goede basis ingericht voor het hele HR stuk. De HR Processen duidelijk in kaart gebracht en alles netjes gedocumenteerd. Het ziet er allemaal professioneel uit. De klant is zeker goed geholpen met deze professionele aanpak van het HRM gedeelte. De auditeurs gaven aan dat het HR softwaresysteem heel duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Ik zou haar daarom zeker aanbevelen aan andere MKB bedrijven die dezelfde vraagstukken hebben


Willy - Directeur - Qarebase

Corporate Recruiter Timmers van den Eijnden Search Company

To the Point - Fijn In de Omgang - Structuur en Actie

Ik kende Josy nag vanuit een vroegere samenwerking. Daarom had ik ook geen twijfels vantevoren. Haar dienstverlening verloopt prettig. Ze is to the point en fijn in de omgang. Ze heeft gezorgd voor een soepel lopend werving- en selectieproces. 

Als het gaat om actie en structuur aanbrengen dan zou ik haar zeker aanbevelen. Vooral bij bedrijven die te klein zijn voor het in dienst nemen of inhuren van een HR medewerker


Boudewijn - Managing Partner - Timmers van den Eijnden

Casemanagement expert gezonde medewerkers
Zichtbaar Resultaat - Enthousiasme -  Gedrevenheid

Dankzij de input van Josy hebben we samen een goede workshop georganiseerd en gehouden over ziekteverzuim. Daarnaast heeft ze processen opgesteld met betrekking tot frequent verzuim. 

Ik zou Josy aanbevelen aan klanten die snel en zichtbaar resultaat willen zien in processen en die van een pragmatische aanpak houden. 

Josy is een harde werker en heeft een hands on mentaliteit. Ze staat open voor anderen en maakt van problemen uitdagingen. Met haar enthousiasme en gedrevenheid is zij een waardevolle  en professionele vakvrouw


Birgit - Zelfstandig Casemanager - Vooruit! Reintegratie & Verzuim

Online HR Professional

Jouw Online HR Adviseur

Wat leuk dat je op mijn website beland bent! Ik hoop dat je een beetje wegwijs kunt worden en je een goed beeld hebt van de mogelijkheden van het HR de Baas Programma. 

Weet dat je altijd meer ondersteuning van mij kunt krijgen, als dat nodig is. De digitale tijd waar we in leven, maakt alles zoveel makkelijker. Dus ook een samenwerking kan heel eenvoudig vormgegeven worden. Ik kan je ontlasten door achter de schermen werkzaamheden voor je op te pakken. Jij levert de benodigde informatie aan. Ik doe de rest. Uiteindelijk bereik je dezelfde resultaten. Alleen jij bent er minder tijd mee kwijt. 

Logisch dat daar ook een ander prijskaartje aan hangt. Maar dan ben je nog voordeliger uit dan wanneer je een dure HR Adviseur inhuurt. Doordat ik de werkzaamheden vaker heb uitgevoerd, kan ik ook een stuk sneller alles in gang zetten en verwerken. 

Zit je serieus in tijdnood  en wil je toch graag aan de slag met het inrichten van je personeelsadministratie? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier (te vinden via het menu bovenaan deze pagina) of via de mail. Dan plannen we een belafspraak in om te kijken of er een match is. 

Het is hierbij wel wie het eerst komt die het eerst maalt. Als mijn agenda volgepland is voor de aankomende maanden dan kan het zijn dat ik je helaas moet teleurstellen.

Hoe Zou Het Voor je Zijn Om:

1

Toegang te Hebben Tot een Goudmijn

Die het mogelijk maakt alles eenvoudig te regelen voor je personeel. Precies weet welke stappen je moet zetten om de gewenste resultaten zo snel mogelijk te behalen. 

Je hoeft zelf alleen maar de puzzelstukjes te leggen en het gouden pad te bewandelen om als een baas bovenop die gouden berg te staan!

1

Op elke Personeelsvraag een Antwoord te Kunnen Vinden

24/7 antwoord op dringende vragen of lastige situaties die zich voordoen

1

Zoveel Mogelijk Tijd en Frustratie te Kunnen Besparen

Omdat je toegang hebt tot alle benodigde informatie, stappenplannen, checklisten, kant- en klare templates en heldere instructies in begrijpelijke taal. Overzichtelijk en compleet in 1 omgeving

1

Gezonde en Tevreden Medewerkers Die Net Dat Stapje Extra Voor je Zetten

Met je meedenken en zich volledig inzetten voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Jou werk uit handen nemen door ze meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap te geven. Op HR gebied kun je ze ook heel veel zelf laten doen. Laat je verbluffen door je eigen medewerkers, haal alles eruit wat erin zit

1

Rust in je Hoofd! Met Een Minimale Inspanning Maximaal Resultaat Behalen

Door het aanbrengen van structuur en overzicht. Gebruik te maken van alle blueprints die ik in al die jaren heb opgesteld. Zodat je er ook verzekerd van bent dat het het gewenste resultaat oplevert. Vul alles aan met je eigen gegevens en een kind kan de was doen

1

HR de Baas te Kunnen Zijn

Ook zonder voorkennis van HR. Zo eenvoudig dat elke ondernemer dit programma succesvol kan doorlopen. De ene ondernemer doet alles helemaal zelf en de andere ondernemer kiest er voor om wat meer taken uit te besteden. Uiteindelijk kunnen zij dezelfde resultaten behalen

De 8 grootste voordelen van een online training:


 • Hele dagen in je agenda blokken voor een training is niet nodig
 • Jij bepaalt wat prioriteit heeft en hoe je je tijd indeelt
 • Geen lange reistijden of in de file staan voor en na de training
 • Vanaf elke locatie te volgen, ook zonder internet
 • Geen verplicht huiswerk of deadlines voor het inleveren van opdrachten
 • Je kunt 24 uur per dag je vragen stellen
 • Je behoudt toegang tot alles modules ook na afronding
 • Ervaringen uitwisselen en successen delen met andere ondernemers


Het Aanbod

Personeelsadministratie de Basis op orde

Mini Programma

HR de Basis

De personeelsadministratie eenvoudig stap voor stap zelf inrichten


Voldoen aan je belangrijkste verplichtingen als werkgever en de grootste risico's afgedekt


Een goede basis om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor jou en je medewerkers

Hulp bij het voeren van gesprekken

HR de Baas Kickstart
Programma

Verder aan de slag met de in- door- en uitstroomprocessen voor je personeel


De gesprekscyclus onder controle en een kickass HR jaarkalender


De echte kickstart voor enthousiaste ondernemers die zichzelf in korte tijd willen transformeren tot een baas op HR gebied

HR software speciaal voor kleine bedrijven

HR Software de Baas
Programma

Snel gebruik maken van de meest geschikte HR software voor kleine bedrijven 


De personeelsadministratie en HR processen volledig de Baas


Meer inzicht, overzicht en alle personeelsgegevens veilig gedigitaliseerd


arrow_drop_up arrow_drop_down