Ondernemers met een klein bedrijf opgelet!
24 september 2021 
in Blog

Ondernemers met een klein bedrijf opgelet!

Loop jij als werkgever regelmatig aan tegen vragen op HR-gebied? Vragen waarop je het antwoord niet weet of waarover je twijfelt? 

Word je gek van alle verplichtingen en ingewikkelde wetgeving waar je allemaal aan moet voldoen?

Wil jij daarnaast graag kostbare tijd besparen? En waarde en expertise toevoegen aan je business?

Ondernemers met een klein bedrijf zitten vaak met vragen omtrent hun personeel. Veel van die vragen kun je als werkgever niet direct beantwoorden. 

Zo vervelend om met een mond vol tanden te staan. Het is gewoon een totaal andere expertise en je mist de kennis en ervaring.

Snel je vraag stellen aan een HR Adviseur zit er meestal ook niet in. Simpelweg omdat het vrijmaken van budget voor het aannemen of inhuren van een HR Professional nog niet haalbaar is. Wat keer op keer resulteert in een online zoektocht zonder echt resultaat. Frustratie des te meer. Je merkt dat het jou en je medewerkers steeds onnodig veel tijd kost.

Zou het niet mooi zijn als je deze vragen toch eenvoudig en snel zelf kunt beantwoorden? Zonder dat je daar een dure HR Adviseur of Jurist voor in hoeft te schakelen?

Als leidinggevende in jouw organisatie heb je naast kennis op HR-gebied juist behoefte aan een praktische uitleg: wat betekent deze casus voor mijn medewerker Hoe fijn zou het zijn als jij de vertaling van theorie en wetgeving naar de praktijk eenvoudig zelf kunt maken omdat je de benodigde uitleg 24/7 beschikbaar hebt?

Boekhouder of Accountant?

Ondernemers hebben veel vragen als het gaat om het personeel. Veel van die vragen komen bij jou als boekhouder / accountant en vertrouwenspersoon terecht. Dat kost jou en je medewerkers veel tijd die vaak niet declarabel te maken is.

Zou het niet mooi zijn als die ondernemer zijn eigen vragen kan beantwoorden? Dat scheelt jouw kantoor enorm veel tijd. En jij bepaalt zelf over welke informatie jouw MKB klanten kunnen beschikken. Stel je bijvoorbeeld liever geen model-contracten ter beschikking? Dan is dat eenvoudig in te stellen.

HR Business Partner, HR Manager, Finance Manager of Sales Manager?

Hoe zorg jij er voor dat alle HR-kennis zo goed mogelijk wordt overgedragen naar leidinggevenden zodat zij alle HR-verantwoordelijkheden met zekerheid en vertrouwen oppakken? Hoe fijn zou het zijn om betrouwbare HR-kennis en slimme tools eenvoudig en op een eenduidige manier met je leidinggevenden te kunnen delen?

Zo communiceer je een treffend antwoord op veel (dezelfde) vragen vanuit de organisatie. Dat levert je niet alleen veel tijd op, de overdracht van HR naar de lijn gaat hierdoor veel beter waardoor de leidinggevenden ook HR Xperts worden.

En jij bepaalt zelf over welke informatie jouw leidinggevenden kunnen beschikken. Stel je bijvoorbeeld liever geen checklisten ter beschikking omdat alleen jij die gebruikt? Dan is dat eenvoudig naar wens in te stellen.

Uniek aanbod

HR de Baas biedt jou als websitebezoeker de mogelijkheid te profiteren van een schitterend aanbod. Volgende week vrijdag openen hier op de website de deuren voor deze aanvullende dienstverlening. 

Alleen de snelste beslissers profiteren van mooie bonussen 👌 Deze bonussen alleen zijn de investering al waard 🔥

Wees er snel bij

Niet onbelangrijk om hierbij te vermelden is dat ik deze kans maar aan een beperkt aantal mensen kan aanbieden. Er is namelijk een maximum aan de hoeveelheid beschikbare licenties. Wanneer ik dit weer ga opschalen, durf ik niet te zeggen. Wat betekent dat VOL ook echt VOL is.

Voor mij maakt het in principe niet uit welke ondernemers zich hier bij aansluiten en welke niet. Dit zeg ik dus niet voor mezelf, maar voor jou!

Officiele lancering

Volgende week vrijdag doe ik de aanvullende dienstverlening uitgebreid uit de doeken tijdens de officiële lancering op de website. Bekijk dan ook de exclusieve promotievideo. Vanaf dat moment is het voor alle websitebezoekers mogelijk om zich aan te melden.

Het voelt voor mij echt een beetje als een feestje 🥳😁

Trouwe lezers en gewaardeerde klanten

De al bestaande en zeer gewaarde klanten van HR de Baas ontvangen a.s. dinsdag per post een brief met de informatie en de mogelijkheid om zich met voorrang in te schrijven voor dit unieke aanbod inclusief bonussen. De trouwe lezers van de HR Tips en Inspiratiemails ontvangen donderdag een mail met de mogelijkheid zich op vrijdag een uur eerder aan te melden. 

Wil jij er ook als eerste bij zijn en profiteren van dit tijdelijke aanbod inclusief vette bonussen? Schrijf je dan via de contactpagina in op de emaillijst: www.hrdebaas.nl/contact/

Schrijf je hier ook in als je alleen interesse hebt in het ontvangen van HR Tips en Inspiratie via de mail

Wil je graag een aantal voorbeelddocumenten, checklisten of templates ontvangen om een beeld te krijgen van wat er gaat komen? Mail me dan op: info@hrdebaas.nl dan stuur ik jou z.s.m. een link toe naar de gratis downloadpagina.

Over de schrijver
Reactie plaatsen